ARKITEKT


frihed-til-design

ARKITEKTONISK FRIHED


Her finder du al den information om AKUART, der er relevant for dig som arkitekt i forhold til designmuligheder, projektering og dokumentation overfor myndighederne.


Markedets mest effektive akustikbilleder

Vi har markedets mest effektive akustikbilleder. Det kan vi garantere, for som den eneste udbyder af akustikbilleder har vi fået vores produkter grundigt testet hos et akkrediteret institut i henhold til EN ISO 354 / klassificering i henhold til EN ISO 11654. Det gør det muligt for dig at bruge vores data i både projektering og som dokumentation overfor myndighederne.

Se lydabsorptionsværdier for AKUART  i  datablade


Markedets mest effektive akustikbilleder

breakline_light_grey

Certificeringer

Vi bruger udelukkende lydabsorberende materiale i vores billeder, som er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182 og som er mærket i henhold til følgende certificeringer:

INDEKLIMA: Dansk Indeklima Mærkning, Building Material Emission Classification M1, anbefalet af det svenske Astma og Allergiforbund.

MILJØ: Svanemærket. Fuldt genanvendeligt


Certificeret akustikbilleder

breakline_light_grey

3D visualiseringer

Vi tilbyder ved større projekter visuelle 3D præsentationer, som giver et klart billede af, hvordan løsningsforslaget vil tage sig ud i virkeligheden. Det gør det særdeles nemt, at vurdere det færdige resultat og vurdere om løsningen understøtter rummets form og funktion.

Se nogle af vores 3D visualiseringer

3d visualiseringer af akustikbilleder

breakline_light_grey

Koncept og idéudvikling

Med AKUART får du en stærk samarbejdspartner, som kan formidle dine kunders identitet/filosofi på en interessant og effektiv måde. Vi er eksperter i fotos, grafik og billeder og kan derfor realisere enhver form for opgave, hvad enten det er kunst, foto, grafik, reklame etc. Vi har stor erfaring med specialopgaver og har udarbejdet adskillige spændende og originale løsningsforslag gennem tiderne.

Se eksempler på specialopgaver, hvor AKUART har samarbejdet om at realisere originale ideer

Skræddersyede motiver til akustikbilleder

breakline_light_grey

Galleri

Find dit yndlings motiv i vores flotte billedgalleri. Vi har hundredevis af forskellige motiver indenfor kunst, foto, grafik og typografisk kunst. Vi samarbejder med unge fremadstormende kunstnere, men producerer også egne unikke motiver i form af foto og grafik, som kun kan fås som AKUART.

Find inspiration og vælg det helt rigtige motiv i AKUART’s galleri

Galleri til akustikbilleder

breakline_light_grey

Skræddersyede formater

Det er muligt at få AKUART i lige de størrelser I ønsker. Der er stort set ingen begrænsninger, for vi kan levere skræddersyede formater i op til 3 x 7 meter uden samlinger.

Se eksempler på akustikbilleder i skræddersyede formater


Skræddersyede lyddæmpende billeder

breakline_light_grey