BYGHERRE


Bedre byggeri med akustikbilleder

VI TAGER HÅND OM PROCESSEN
-FRA START TIL SLUT


Her finder du al den information om AKUART, der er relevant for dig som bygherre i forhold til byggestyring, designvalg og dokumentation overfor myndighederne.


Uforpligtende akustiktjek

Ring til os og aftal et uforpligtende akustiktjek. Det giver os mulighed for at identificere problemet, såvel som at se og høre dets omfang. Ydermere giver det også mulighed for at spørge ind til rammerne for dit byggeprojekt, herunder hvilken funktion rummet er tiltænkt. På den måde finder vi den bedste løsning, der understøtter den ønskede aktivitet i rummet, samt tager sig bedst ud.

Kontakt os og aftal et uforpligtende akustiktjek 

Uforpligtende akustiktjek


breakline_light_grey

Markedets mest effektive akustikbilleder

Hos AKUART er du sikker på, at du får et produkt i særklasse. Vi har ikke mindre end markedets mest effektive akustikbilleder. Det kan vi garantere, for som den eneste udbyder af akustikbilleder har vi fået vores produkter grundigt testet hos et akkrediteret institut. Det gør det muligt at bruge vores data i din byggestyring og som dokumentation overfor myndighederne.

Se lydabsorptionsværdier for AKUART  i  datablade


Markedets mest effektive akustikbilleder

breakline_light_grey

Galleri

Find dit yndlings motiv i vores flotte billedgalleri. Vi har hundredevis af forskellige motiver indenfor kunst, foto, grafik og typografisk kunst. Vi samarbejder med unge fremadstormende kunstnere, men producerer også egne unikke motiver i form af foto og grafik, som kun kan fås som AKUART.

Find inspiration og vælg det helt rigtige motiv i AKUART’s galleri

Galleri til akustikbilleder

breakline_light_grey

3D visualiseringer

Vi tilbyder ved større projekter visuelle 3D præsentationer, som giver et klart billede af, hvordan løsningsforslaget vil tage sig ud i virkeligheden. Det gør det særdeles nemt, at vurdere det færdige resultat og vurdere om løsningen understøtter rummets form og funktion.

Se nogle af vores 3D visualiseringer

3d visualiseringer af opsætning af akustikbilleder

breakline_light_grey

Koncept og idéudvikling

Med AKUART får du en stærk samarbejdspartner, som kan formidle slutbrugers identitet på en interessant og effektiv måde. Vi er eksperter i fotos, grafik og billeder og kan derfor realisere enhver form for opgave, hvad enten det er kunst, foto, grafik, reklame etc. Vi har stor erfaring med specialopgaver og har udarbejdet adskillige spændende og originale løsningsforslag gennem tiderne.

Se eksempler på specialopgaver, hvor AKUART har udarbejdet koncepter og idéer

Skræddersyede motiver til akustikbilleder

breakline_light_grey

Skræddersyede formater

Det er muligt at få AKUART i lige de størrelser I ønsker. Der er stort set ingen begrænsninger, for vi kan levere skræddersyede formater i op til 3 x 7 meter uden samlinger.

Se eksempler på akustikbilleder i skræddersyede formater


Skræddersyede lyddæmpende billeder

breakline_light_grey

Miljøvenlige materialer

Vi bruger udelukkende lydabsorberende materiale i vores billeder, som er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182 og som er mærket i henhold til følgende certificeringer:

INDEKLIMA: Dansk Indeklima Mærkning, Building Material Emission Classification M1, anbefalet af det svenske Astma og Allergiforbund.

MILJØ: Svanemærket. Fuldt genanvendeligt


Miljøvenlige akustikbilleder