INSTITUTION


Akustikbilleder til institutioner

Træt af stressende forhold, hovedpine og ringen for ørerne?


På denne side finder du al den information om AKUART, der er relevant for jer som institution.


Uforpligtende akustiktjek

I kan som institution benytte jer af et gratis akustiktjek. Det giver os mulighed for at identificere problemet såvel som at se og høre dets omfang. Ydermere giver det også mulighed for at spørge ind til, hvilken funktion rummet er tiltænkt. På den måde finder vi den bedste løsning, der understøtter den ønskede aktivitet i rummet, samt tager sig bedst ud.

Kontakt os og aftal et uforpligtende akustiktjek

Uforpligtende akustiktjek


breakline_light_grey

Markedets mest effektive akustikbilleder

Hos Akuart er du sikker på, at I får et produkt i særklasse. Vi har ikke mindre end markedets mest effektive akustikbilleder. Det kan vi garantere, for som den eneste udbyder af akustikbilleder har vi fået vores produkter grundigt testet hos et akkrediteret institut. Det gør det også muligt at bruge vores data som dokumentation overfor myndighederne.

Se lydabsorptionsværdier for AKUART  i  datablade


Markedets mest effektive akustikbilleder

breakline_light_grey

Galleri

Find inspiration i vores flotte billedgalleri. Vi har hundredevis af forskellige motiver indenfor kunst, foto, grafik og typografisk kunst. Vi har endda udviklet en speciel samling motiver til børn og unge med særlig henblik på at skabe inspirerende rum med indlæringsmæssig relevans. I denne samling finder I for eksempel landkort, noder, alfabeter, formelsamlinger etc.

Find inspiration og vælg det helt rigtige motiv i AKUART’s galleri

Galleri til akustikbilleder

breakline_light_grey

3D visualiseringer

Vi tilbyder ved større projekter visuelle 3D præsentationer, som giver et klart billede af, hvordan løsningsforslaget vil tage sig ud i virkeligheden. Det gør det særdeles nemt, at vurdere det færdige resultat og vurdere om løsningen understøtter rummets form og funktion.

Se nogle af vores 3D visualiseringer

3d visualiseringer af lyddæmpende billeder

breakline_light_grey

Skræddersyede motiver

Vi er eksperter i fotos, grafik og billeder, så hvis I ønsker noget  specielt, kan vi realisere enhver form for motiver, hvad enten det er kunst, foto, grafik, typografisk kunst etc. Vi har stor erfaring med specialopgaver og har udarbejdet adskillige spændende og originale løsningsforslag gennem tiderne.

Se vores unikke løsninger og bliv inspireret af andre kunders skræddersyede motiver

custom_made_kids_akuart

breakline_light_grey

Skræddersyede formater

Det er muligt at få AKUART i lige de størrelser I ønsker. Der er stort set ingen begrænsninger, for vi kan levere skræddersyede formater i op til 3 x 7 meter uden samlinger.

Se eksempler på akustikbilleder i skræddersyede formater


Skræddersyede lyddæmpende billeder

breakline_light_grey

Miljøvenlige materialer

Vi bruger udelukkende lydabsorberende materiale i vores billeder, som er mærket i henhold til følgende certificeringer:

INDEKLIMA: Dansk Indeklima Mærkning, Building Material Emission Classification M1, anbefalet af det svenske Astma og Allergiforbund.

MILJØ: Svanemærket. Fuldt genanvendeligt


Miljøvelige akustikbilleder