CORPORATE IDENTITY


Northship_SmartArt
jkjdkjkdf

IT’S SHOWTIME

Find noget du er stolt af. Og vis det. Måske er det de organisatoriske værdier. Virksomhedens identitet. Måske den nye kollektion. Måske er det bare et spørgsmål om at finde det helt rigtige æstetiske udtryk. Uanset hvad mener vi, at man skal vise det, man er stolt af. Og når der heller ikke er nogen begrænsninger i forhold til format, så er det bare at slå sig løs.

AKUART tilbyder state of the art akustikløsning pakket ind i æstetik og design. Dit design. Det er en unik mulighed for at formidle corporate identity. Værdier og vision. Kunst eller kampagner. På dine præmisser. Nævnte vi, at løsningen også er bæredygtig og omstillingsparat? Det er den. De aftagelige lærreder kan let og billigt skiftes efter behov. Eller lyst.

Hos AKUART står en række akustiske konsulenter og grafikere klar til at give en hånd i processen. Fra start til slut. Fra idéudvikling, realisering og eksekvering. Vi kender balancen mellem at give plads og sige vores mening. Og vi ved, hvad der er go og no go, når vi printer på vores lærreder.

Vi er klar, når I er. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder.

Så go on. Vis hvem I er. Blær jer. Lidt show off har aldrig skadet nogen.

jkjdkjkdf
breakline_light_grey
jkjdkjkdf

// SELECTED CASES

coffeecollective 960


coffecollective313

// COFFEE COLLECTIVE

akustikbilleder coffee collective

mærsk 475 2
mærsk 475

// MÆRSK

akustikbilleder maersk

ikea 233ikea 232
ikea 475

// IKEA

akustikbilleder ikea
cases knap