Grafisk service


AKUART akustikpaneler

 

Grafisk designekspertise

Når du vælger AKUART, får du ikke kun adgang til de mest effektive akustiske løsninger på markedet. Du får også adgang til AKUARTs grafiske designhold. De hjælper med at føre dine visuelle ideer ud i livet, for hos AKUART arbejder vi ikke for, men med vores kunder. Én af de ting vi gør bedst, er at guide og facilitere grafiske opgaver og drive visuelle projekter fra idé til eksekvering. Vi mener, at visuel design er et strategisk værktøj, som er med til at skabe en positiv indvirkning på mennesker. Derfor arbejder vi ned til mindste detalje når vi skaber vores unikke, skræddersyede løsninger, især når det kommer til det visuelle udtryk. Vores filosofi går ud på, at sikre, at vores kunder får præcis det de ønsker og mere til, og det går vi ikke på kompromis med.

Grafiske kompetencer

Vores grafikere er eksperter i fotografi, grafik og kunst, og kan udføre enhver slags opgave, hvad enten det er til kommercielt indhold, branding eller farvebearbejdning som tilpasses til et specifikt farvetema. Vi fokuserer på funktionelt design og derfor kan alle typer af kunst, fotografier, mønstre, farver og typografier printes på vores lærreder.

Sådan arbejder vi:

Hver dag modtager vi en bred vifte af forespørgsler på forskellige grafiske opgaver, lige fra mindre opgaver som retouchering og restaurering af gamle billeder, til større og mere komplekse projekter, hvor vi i tæt samarbejde med arkitekter, indretningsdesignere og projektansvarlige udarbejder komplekse farvepaletter, digitalt reproducerede teksturer/overflader, samt optimering af billedfiler til oversize formater. Vores grafiske team er din garanti for kvalitetsprint, og de sørger for at det færdige produkt altid er af højeste kvalitet. De sørger også for styring og håndtering af motiver ved større projekter, så du ikke behøver at gøre det.

Klik på krydset og se et udsnit af vores grafiske kompetencer.

Grafiske kompetencer

Kvalitetskontrol af billede og printfiler
Farvestyring fra digital til print
Retouchering af fotos
Beskæring af motiver
Optimering af billedfiler i dårlig kvalitet
Restaurering af gamle motiver
Opsætning af printfiler
Tilpasning og ændring af formater og størrelser
Hjælp til valg af motiver
Hjælp til at finde motiver der ikke findes i galleriet
Hjælp til indkøb af motiver fra billedbanker
Sammensætning af serier, enten fra galleri eller eksterne kilder
Affotografering eller hjælp til indscanning
Udvikling af custom motivserier
Visualiseringer af akustiske designløsninger i kundens eget miljø

AKUART akustikprint grafisk design

Vævning og tekstiltryk:

Hvis du arbejder med større tekstiloverflader, er du ofte begrænset når det kommer til specifikke farvevalg og størrelser. De fleste tekstilleverandører tilbyder et standard farveudvalg, i standardiserede størrelser. Det betyder, at du som arkitekt eller indretningsarkitekt er begrænset til at arbejde indenfor disse specifikke farveområder og størrelser. Når du bruger AKUART, har du en helt anden valgfrihed når det kommer til størrelser, valg af farver og forskellige typer af digitalt reproducerede “flader”. Vores grafiske design team kan digitalt reproducere og matche enhver form for stof, vævning, overflade og farve indenfor RAL og NCS farvekoder. Det gør det muligt at integrere AKUARTs løsninger i enhver designplan.


AKUART grafisk reproduktion af tekstiler

Virksomhedsidentitet:

Hvis du ønsker et mere virksomheds- eller brandrelateret udtryk, er det muligt at fremsende egne fotografier, logoer eller andre grafiske filer, til vores grafiske afdeling. Hos AKUART mener vi nemlig, at det er essentielt at vise, hvad der gør jeres organisation helt særlig. Måske er det virksomhedens værdier. Måske er det identiteten. En kombination af de to. Måske er det den nye kollektion. Måske handler det bare om at finde det rigtige æstetiske udtryk. Uanset hvad ser vi skønheden i at gøre hverdagen mere personlig og her sørger vores grafiske design hold for at optimere materialet for at sikre, at slutresultatet bliver noget helt specielt.

Se hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med at fremhæve virksomhedsidentiteten.

AKUART akustikpaneler
AKUART akustik
AKUART akustikpaneler med print


AKUART galleriet:

Hvis du har problemer med at finde det helt rigtige visuelle udtryk, kan du gå på jagt i vores unikke online billedgalleri. Vores billedbank er fyldt med grafisk design, foto kunst, malerier, værker fra vores projekt kunstnere mm. som du frit kan vælge når du skal have lavet din AKUART akustikløsning. I galleriet finder du også kategorier og kollektioner, hvis du allerede har en idé om hvad du er ude efter og bare har brug for noget smukt og enkelt på væggene.

Find inspiration i AKUARTs unikke billedgalleri

AKUART motiver til akustikprint

Projekt kunst:

Vi elsker kunst og skræddersyede designs. Derfor har vi udvalgt en eksklusiv gruppe kunstnere, som er specialister i at skabe unikke værker til større og omfattende projekter. De er vant til at arbejde med oversize formater og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at planlægge og organisere hele processen, for at sikre, at alt er i overensstemmelse med kundens behov. Læs mere om vores projektkunstnere.

AKUART akustik projekt kunstnere