AKUART udskiftelige lærreder


FORDI MULIGHEDER TRUMFER STANDARD

Man siger, at forandring fryder. AKUART SmartArt tilbyder en unik, bæredygtig løsning, hvor det er let og hurtigt at skifte lærred. Det giver plads til forandring og fornyelse. Skift efter behov, efter humør eller bare fordi muligheden er der. Nævnte vi, at det også er en god deal? Det behøver ikke længere være dyrt at skifte mening. Skift til plakatpris. Igen og igen. Du sætter rammen for dagens og fremtidens udtryk. For dét, de andre tilbyder som ekstra features, er vores standard.

akuart akustikbilleder

canvas corner 313canvas tag 313
SA 637


akustikbilleder print

// UNIK PRINTTEKNIK
KOMPROMISLØS KVALITET

Ved hjælp af en unik printteknik tilbyder AKUART en bred vifte af nuancer inden for farver og forskellige udtryk lige fra bløde nuancer af uld til rene, skarpe overflader. Uanset design, motiv eller valg af farve, klarer AKUART ethvert design. AKUART’s inhouse print controllere sikrer alle printfiler, inden de sættes i produktion.
Og ja. Det er også inkluderet i prisen.
akustikbilleder print

LÆS MERE OM AKUART GRAFISK SERVICE

akuart smartart


akuart grafisk service

// VASKBARE LÆRREDER
HOLDER LYDEN REN

Vidste I, at alle AKUART designs også er de mest hygiejniske løsninger? Det er de. For lærrederne tåler nemlig maskinvask på 40 grader. Både farvemætning, printkvalitet og tekstil forbliver intakt, og det er både brandhæmmende og fri for harmfulde stoffer i henhold til Øko-Tex 100. Det er funktionalitet i sin reneste form. Bogstaveligt talt.
Rent og enkelt.
akuart smartart

SE AKUART PRODUKTER

akuart smartart