Kontoraberdeen 475x637

akuart
akustikbilleder
kontoret

BALANCE I LYDEN
SKABER EFFEKTIVE MEDARBEJDERE
//

Virkeligheden er, at mange kontoransatte døjer med hovedpine, træthed og udviser alvorlige symptomer på stress. Og det skyldes ikke kun mængden af opgaver, mails og andre arbejdsrelaterede faktorer, men ofte dårlige akustiske forhold. Det kan være alt fra talende kollegaer, telefoner, der ringer og printeren, der larmer. Alt sammen kilder, der bidrager til et generelt højt lydniveau. Læg dertil at mange kontorer har store, åbne miljøer og minimalistiske indretning, hvilket gør, at lyde let reflekteres rundt i rummet og skaber støj. Støj der eskalerer. Støj der forstyrrer, og som har en ødelæggende effekt på både koncentration og humør.

Men det er der heldigvis råd for.

De fleste kontorer er allerede udstyret med akustiklofter, men rigtig mange lyde reflekteres horisontalt og når derfor aldrig op til loftet. AKUART’s kompromisløse akustiske designløsninger kommer blandt andet som akustiske billeder og skillevægge, der stopper lyden og undgår refleksion og dermed støj. Vi har kombineret vores akustiske ekspertise med printede lærreder i høj kvalitet, der sikrer et æstetisk og funktionelt resultat. Og der er frihed til de små, de store, de kantede og de skæve løsninger, for vi tilbyder fuld formatfrihed på alle vores akustiske designløsninger.breakline_light_grey
akuart

POSITIVE EFFEKTER AF GOD AKUSTIK I KONTORET
//
Øget medarbejdertilfredshed
Understøtter kommunikation og vidensdeling
Markant optimering af koncentration og produktivitet
Bedre taleforståelighed
Bedre forhold for produktivitet
Reducerer risikoen for stress
Minimerer antallet af sygedage

akuart


breakline_light_grey
akuart

// AKUART FEATURES

akuart

canvas 313
custom 313
Corporate 313


galleri 313
Tania
projektkunst 313


akuart
breakline_light_grey
akuart

akuart
akuart
akuart
akuart

“En faglig høj viden om akustik, kombineret med den høje kvalitet, var udslagsgivende for vores valg af AKUART som akustikleverandør. Installationerne har klart forbedret og forskønnet vores akustiske miljø.”

Gitte Skaarup Ipsen
Marketing Manager | Light Years

light years 475


akuart
breakline_light_grey
akuart
nationalbanken render 475

akuart

AKUART ER MED DIG
HELE VEJEN
//

Evne forpligter. Og derfor er vi kompromisløse i alt, hvad vi gør. AKUART tilbyder en totalløsning, der garanterer en behagelig og produktiv proces fra tanke til færdig akustikløsning.

Som virksomhed, kan vi tilbyde jer et gratis og uforpligtende akustiktjek og ved større projekter tilbyder vi 3D præsentationer, som giver et klart billede af hvordan den akustiske designløsning vil tage sig ud i virkeligheden. På den måde bliver det nemt at vurdere det færdige resultat og en garanti for, at løsningen understøtter rummets form, funktion og indretning på den bedste og mest effektive måde.

Vi har mange års erfaring med akustisk indretning af virksomheder. Vi hjælper jer igennem hele processen. Fra problemdefinering til færdig løsning.

SE CASES           KONTAKT OSakuart
breakline_light_grey
akuart

CORPORATE IDENTITY
//

AKUART SmartArt giver dig mulighed for at formidle virksomhedens identitet på en ny og effektiv måde. Kampagner, kultur eller branding – you name it. Måske er det de organisatoriske værdier. Corporate identity. Måske den nye kollektion. Måske er det bare et spørgsmål om at finde det helt rigtige æstetiske udtryk. Uanset hvad mener vi, at man skal vise det, man er stolt af.

Nævnte vi, at AKUART lærreder kan udskiftes på under et minut og koster det samme som en plakat?

reference collection

akuart
breakline_light_grey
akuart

// SELECTED CASES

akuart

ikea 233ikea 232
ikea 475

IKEA // STORRUMSKONTOR

akustikbilleder ikea

tivoli 1 475
tivoli 2 475

TIVOLI // KUNDECENTER

akustikbilleder tivoli

wonderful cph 1 313
wonderful cph 152
wonderful cph 637x475

WONDERFUL COPENHAGEN // KONTORER & MØDELOKALER

akustikbilleder wonderful copenhagen

mærsk 475 2
mærsk 475

MÆRSK // STORRUMSKONTOR

akustikbilleder maersk

kopenhagen fur 637x475
kopenhagen fur 313x475

KOPENHAGEN FUR // KANTINE

akustikbilleder copenhagen fur
breakline_light_grey
akuart

// DOWNLOAD

Har du brug for yderligere information, så finder du det helt sikkert på vores downloadside.
Her har vi samlet fakta og inspiration – både det der er nice to know og need to know om AKUART’s akustiske designløsninger.

DOWNLOAD