Lise Johansson


Sehnsucht


Lise Johansson

// OM KUNSTNEREN

Lise Johansson f. 1985, visuel kunstner med base i København.
Udgangspunktet for mit arbejde er min interesse for identitet og perception. Jeg stræber efter at lave billeder, som ligger et sted mellem virkelighed og fantasi; mellem det bevidste og ubevidste. Mit ønske er at vække en undersøgende nysgerrighed, som prikker til beskuerens umiddelbare opfattelse af værkerne samt at formå at åbne op for spørgsmål, som omhandler menneskets søgen mod identitet og ønske om tilhørsforhold.

I 2017 vandt jeg 2 første pladser i verdens største fotokonkurrence Sony World Photography Awards. Vinderbilledet blev udstillet i bla. London, Paris, Milano, Tokyo og New York. Jeg er også en del af online galleriet Unframed Photo.

Jeg løser opgaver for virksomheder, hvor jeg i den kreative proces henter inspirationen fra virksomhedens produkt(-er) eller visuelle identitet. Det er en dynamisk proces, hvor kommunikation med kunden er i fokus. I mit seneste projekt fotograferede jeg reservedele til industrimaskiner, og fik dem til at fremstå som bygninger i forladte landskaber.

Man kan se mit arbejde på www.lisejohansson.com ,www.unframedphoto.com og følge mig på instagram @Lise_johansson.

Artikler om Lise Johansson:

– Sony World Photography Awards 2017 #1
–  Sony World Photography Awards 2017#2

Creators Vice 
Dodho
– Art Peoplebreakline_light_grey

// SELECTED ARTWORK

Hearth af Lise Johansson
Vm-Elektro_Lise-Johansson_06
Fra Sumerset House

Se flere motiver i galleriet eller kontakt os for at høre mere om mulighederne for at kunstprojekt med Lise Johansson