OM AKUART


Akuart_Portrait_casper edit_low_res

 

 

WE DESIGN SOUND

“Vi er æstetikere og perfektionister og sætter en ære i at udfordre normen for akustisk design. Vi pakker god lyd ind i flot design”

– Casper Sparsø & Bjørn Berthelsenakuart

//

Vi designer lyd. AKUART er et akustisk designbureau, der forener akustik og æstetik i lydabsorberende billeder og skærmvægge. Vi designer akustikløsninger, der skaber rum med plads. Plads til livet, til alle, til lyde, til udfordringer, til opture. Og til hverdagen. Vi udfordrer normen og gør op med standardløsninger. Med kombinationen af bæredygtigt materiale, æstetisk finesse og sublim printteknik tilbyder vi akustiske designløsninger, der bringer balancen tilbage. For vi mener, at alle fortjener balance i livet. Og i lyden.

Vores løsninger er lige så funktionelle, som de er fleksible. Det er state of the art inden for akustisk design. Men på jeres præmisser. Vores forståelse for kvalitet er baseret på viden. Og vi ved meget. Og det har vi gjort i 15 år. Vi kalder det erfaring. Det er derfor, vi ikke går på kompromis. Aldrig. For vi mener, at ekstraordinære produkter kræver ekstraordinære designs.

//


LOVE ART white