PARADISCO PRODUCTIONS


miljo_paradi_02

paradisco 637// OM KUNSTNEREN

Tina Rud McGrade er designeren, bag det danske brand Paradisco Productions. Hun brænder for at lave kunst, der skaber følelsesmæssig værdi for dem, der ser på det. Hun oplever, at det visuelle i beslutningsprocessen er ekstremt vigtig for kunden. De skal kunne forestille sig, hvordan billedet kommer til at se ud i et rum. Og det er derfor altafgørende for holdet bag Paradisco Productions at der afsættes rigeligt tid i den kreative proces, så de kan assistere deres kunder i forhold til valg af motiv, design og indretning.

“Da mine billeder er abstrakte og kan vendes lodret og vandret, kan udtrykket ændre sig markant alt efter format og valg af ramme. Det er derfor vigtigt, at kunden godkender motivet inden produktion. På den måde bliver alle tilfredse”

Paradisco Productions har bl.a. lavet oplæg til Paustian, forskellige indretningsarkitekter og skabt et værk specifikt til Restaurant FF i Århus – stylet af indretningsarkitekt Helle Holstein.

Læs meget mere om Paradisco Productions her.breakline_light_grey

// SELECTED ARTWORK

Starlight_70x100
Glow_70x100
Flash_70x100

Se flere motiver i galleriet eller kontakt os for at høre mere om mulighederne for at kunstprojekt med Paradisco Productions